De groene loods

Over ons

Wie zijn wij?

Wij de groene loods houden ons bezig met circulaire economie. Dit is een systeem van gesloten kringlopen waarin grondstoffen, onderdelen en producten hun waarde zo min mogelijk verliezen. Wij zijn gespecialiseerd in oude bouwmaterialen en daarnaast verkopen wij ook overige bruikbare zaken die de moeite waard zijn om her te gebruiken, zoals deuren, manden, fietsen rekken tot antieke tegels van ongeveer 100 jaar oud!

Ons doel

Wat wij willen bereiken met onze onderneming is dat we met ze allen aan een betere milieu vriendelijke wereld werken waarin we gewoon onze spullen die makkelijk nog een keer gebruikt kunnen worden te hergebruiken en dus niet weg hoeven te worden gegooid. Je moet het niet zien als een soort kringloop winkel maar echt als een onderneming in handel met oud bouwmateriaal dat word hergebruikt met spullen uit de sloop wij krijgen onder andere veel deuren binnen vanuit een sloopwerk maar ook fabriekslampen en die doen het nog helemaal goed.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in een van onze artikelen of wilt u een kijkje komen nemen in onze winkel dan kunt u ons bellen of een berichtje sturen naar, 06-24860659. U kunt ons natuurlijk ook mailen naar groendeloodsoudbouwmateriaal@gmail.com. Wij staan altijd open voor vragen en zijn bereid ze te beantwoorden!